Om Melissa’s bilvask

Book en aftale som erhverv
Book en aftale som privat

Velkommen til Melissa’s bilvask

Mit navn er Misel Milenkovic. Jeg er fra 1985 og stifter af Melissa`s bilvask ApS. Efter mange år som selvstændig har jeg arbejdet indenfor flerer forskellige brancher. I 2020 fik jeg en snak med min familie i Serbien om hvilke muligheder der var åbne for mig, efter mange år i transportbranchen. Der stod det pludselig klart, jeg ville starte en organiseret bilvask for både privat og erhverv! Man finder bilvaskehaller de fleste steder i Danmark, men der er ikke mange som tilbyder personlig bilvask leveret efter kundens behov.

Jeg er god med mennesker og elsker at hjælpe til. Desuden er jeg detaljeorienteret og punktlig i alt hvad jeg foretager mig. Så det var lige noget for mig!

Herfra dykkede jeg ned i logistikken om hvordan disse visioner skulle eksekveres. Jeg købte bil og maskiner, og blev oplært af professionelle folk indenfor branchen. September 2020 kom jeg selv i gang!

Jeg elsker mit arbejde: De detaljer og den grundige udførsel jeg ligger i det, for at efterlade bilen til en glad og tilfredskunde!

Så hvis du kender en bil som trænger til en kærlig hånd, så tøv ikke med at kontakte Melissa’s bilvask. Vi ses!

Aftale

Vi bygger vores relation til kunderne på tillid. Derfor prioterer vi i højeste grad at overholde vores aftaler!

Professionel klargøring

Vi sørger altid for, at kundens bil er i orden og gennemgår gerne bilen sammen med kunden, før vi forlader destinationen.

God service

Vi ved at god kommunikation og vejledning er vigtigt for vores kunder. Derfor er vi altid imødekommende overfor spørgsmål!

Kontakt oplysninger

Tag kontakt på mail
info@melissasbilvask.dk

Tag kontakt på telefon
81 61 92 93

Adresse
Sirgræsvej 19, 2770 Kastrup

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!