Polering og coating

Book en aftale som erhverv
Book en aftale som privat

  Ring til os før du booker   

Priser for polering og coating

Lak forsegling

Lille bil

799 kr.

Mellem bil

999 kr.

Stor bil

1199 kr.

Stationcar

1399 kr.

4x4

1599 kr.

Van

1699 kr.

Book en aftale nu

Polering 1 trins

Lille bil

1499 kr.

Mellem bil

1999 kr.

Stor bil

2499 kr.

Stationcar

2999 kr.

4x4

3499 kr.

Van

3999 kr.

Book en aftale nu

Keramisk Coating Detail

Lille bil

1499 kr.

Mellem bil

1999 kr.

Stor bil

2499 kr.

Stationcar

2999 kr.

4x4

3499 kr.

Van

3999 kr.

Book en aftale nu

Basis polering

En polering der genskaber glans og farve i lakken. Den fjerner ikke store ridser eller efterlader lakken ridsefri. Det er for de fleste ikke nødvendigt med mere polering end denne. Bilen fremstår igen flot og blank og er beskyttet mod UV stråler, skidt og insekter.

Hvad er keramisk coating

Keramisk coating er en flydende polymer væske, som påføres din bil. Væsken reagerer kemisk med klarlakken, hvilket får dem til at binde sig sammen og danne et beskyttende lag.

Polymer væske findes i mange varianter og bruges rigtig mange steder i industrien. Den nok mest kendte er den polymer som bl.a. benyttes i Teflon pander. Polymer teknologi er indenfor de sidste år blevet meget populær i bilpleje industrien. Keramisk coating er en måde at beskytte sin bil på i stil med den traditionelle voks- eller foliebeskyttelse.

Skal du vælge en coating til din bil?

Ja, helt sikkert! Men vær opmærksom på, at en coating aldrig er bedre en den bilplejer som påfører den. Bilens lak skal klargøres til coatingen i flere forskellige trin. Overfladen skal gerne være fri for ridser samt olier, polish rester, støv mm.
Aftørring af coatings er et vigtigt trin i processen, da ikke aftørrede paneler kan hærde op og blive grimme.

Alene coating processen kan tage op til 8 timer, hvor bilplejeren går til og fra.

Hvad gør en keramisk coating?

Kort fortalt er en keramisk coating (også kaldet Nano coating), en måde at beskytte bilens klarlak eller maling på. Den gør din bil mere modstandsdygtig overfor skidt og holder den ren i længere tid.

Her kan nævnes følgende egenskaber:

  • UV beskyttelse fra solens stråler – Har din bil intet beskyttende lag mod UV stråling, vil den med tiden oxidere og lakken vil falme. Det ses ofte på især røde biler, der har en tendens til at blive matte og kedelige. Dette kan i de fleste tilfælde reddes med en polering.
  • Beskyttelse mod kemiske angreb fra naturen – Fuglelort, syreregn osv.
    En fugleklat på lakken kan udrette store skader. Det kemiske indhold i en fuglelort går ind og ætser lakken, hvilket vil medføre grimme pletter, der ikke kan fjernes manuelt. Her går coatingen ind og ligger et beskyttende lag.
  • Hydrofobisk – Vand vil perle af lakken. Skidt og snavs vil ikke binde sig så let
    Hydrofobisk er det nye hurra ord indenfor bil pleje. På almindeligt dansk kan det frit oversættes til “vandet perler af lakken”. 
  • Fremhævelse af bilens glansCoatingen fremhæver glansen i lakken og skaber et flot dybdespil. Hvis coatingen er påført korrekt, vil det på en solskinsdag se helt fantastisk ud.

I dag findes der flere former for keramisk coating til biler. Der fås også coating til dine plastdele på bilen, samt coatings til fælge og vinduer.

Før polering

Efter polering

Under behandling

Efter keramisk coating

Aftale

Vi bygger vores relation til kunderne på tillid. Derfor prioterer vi i højeste grad at overholde vores aftaler!

Professionel klargøring

Vi sørger altid for, at kundens bil er i orden og gennemgår gerne bilen sammen med kunden, før vi forlader destinationen.

God service

Vi ved at god kommunikation og vejledning er vigtigt for vores kunder. Derfor er vi altid imødekommende overfor spørgsmål!

Kontakt oplysninger

Tag kontakt på mail
info@melissasbilvask.dk

Tag kontakt på telefon
81 61 92 93

Adresse
Sirgræsvej 19, 2770 Kastrup

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!